Automate your Marketing
with Womplify




 
nufamakeup's FotoPage

By: nufa make up

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 15-Jan-2010 00:30 Email | Share | | Bookmark
Announcement!!

Please be announce that from now on, i'm no longer using this 'fotopages' and I will not updating this site anymore.

Kindly find us at our new website :

www.nufamakeup.com

Regards
Nufa
www.nufamakeup.com
nufamakeup@gmail.com



Friday, 6-Nov-2009 11:05 Email | Share | | Bookmark
Weeding Makeup

Ida & Zul
Taman TunRazak


Salam semua..

This time ...Nufamakeup upload wedding makeup for Ida pulak..Wedding ni pon dah few months ago berlangsung....hehe ...dah jadi perkasam gak..If im not mistaken 7 Jun 2009...and all the picture taken with handphone camera..lupe bawak camera time nih..

Enjoy!!




sebelum





selepas





Kepada yang berminat untuk dapatkan servis makeup dari Nufamakeup emailkan kepada:

Nufamakeup@gmail.com



Wednesday, 4-Nov-2009 11:44 Email | Share | | Bookmark
Nufamakeup kembali semula!!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..

Setelah agak lama menyepikan diri, Nufamakeup kini kembali.
Kerja saya yang bebetul busy membataskan masa saya untuk meng-update fotopages ini. Dari pagi sampai malam bekerja..dan hujung minggu pula terlibat dengan meeting,training dan event.

Saya memohon maaf kepada semua yang tertunggu-tunggu . Juga mereka yang email saya untuk mendapatkan charge service..maaf sebab kengkadang mengambil masa yang lama untuk membalas email anda semua...Saya tak kemana..masih lagi aktif dalam bidang makeup ni...

So. harini..saya upload makeup pertunangan Balqis..tarikh dia dah lupa la..Balqis..kalau bace..sila lah inform melalui comment box dibawah yer..hehe..

Tunggu..picts makeup lagi..wil upload later..


Kepada yang berminat untuk service makeup dari Nufamakeup..sila email ke:

nufamakeup@gmail.com



SEBELUM




TEST MAKEUP



MAKEUP PERTUNANGAN


Sunday, 24-May-2009 07:50 Email | Share | | Bookmark
Wedding Makeup

Wedding
Dalila, Ampang
7 February 2009







sebelum



selepas




Kepada yang berminat untuk mendapatkan servis makeup dari Nufa, email kepada

Nufamakeup@gmail.com


Friday, 2-Jan-2009 16:43 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan

Ana & Rizal
30hb November 2008
Parit 9 Gambut, Sg Besar

Sesiape yang tinggal kat Sg Besar atau pernah pergi kawasan ni..tentu tau kan kawasan sawah padi kat sini...kebetulan...waktu datang makeup si Ana ni..memang padi tengah menghijau..cantik sesangat...!! Dah lame tak jumpe pemandangan secantik ni..sempat la jugak tangkap gambar sekeping dua....time2 padi tengah menghijau ni memang cantik untuk pasangan pengantin nak buat outdoor photoshoot kan....









Amacam..cantik kan!!!..so ape lagi pasangan pengantin yang dok mencari location yang best...nun kat Sg Besar...tapi budget2 la ekk..kang korang datang nak photoshoot tgk sawahnye dah takde..tinggal lumpur je...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net